Het financieringssysteem van de Société wallonne des eaux

Chapô

U bent investeerder en wilt meer weten over ons financieringssysteem? Dan is deze pagina voor u bestemd.

banniere-financement
Inhoud

De financiering van de Société wallonne des eaux is gebaseerd op bankkredieten (Belgische banken of de Europese Investeringsbank) en uitgiftes van thesauriebewijzen/MTN via ons handelspapierprogramma.

Het programma bedraagt € 200 miljoen met looptijden van 7 dagen tot 20 jaar. De thesauriebewijzen kunnen worden uitgegeven op basis van een variabele of een vaste rentevoet.
 

 

logo belfius v2

Belfius Capital Markets Services
Email : dcmorigination@belfius.be
Tel : +32 (0)2 222 70 88

 

Belfius Bank is zowel dealer als arranger van het programma. Het prospectus van het programma is verkrijgbaar bij de bank.


In het kader van de financiering van onze activiteiten hebben wij een groen financieringskader opgesteld: het ‘Green Finance Framework’. De onderneming Vigéo Eiris werd aangesteld om onafhankelijk advies uit te brengen over het Green Finance Framework en over de duurzame aanpak van de onderneming.

We hebben het niveau ‘Reasonable’ bereikt, wat het hoogste garantieniveau is (higher level of assurance). Dankzij deze certificering kunnen wij nu groene obligaties (Green Bonds) en groene leningen uitgeven in het kader van ons Green Finance Framework.

Neem contact op met ons Financiele team voor meer informatie