Klantenzone

U moet het tijdelijke wachtwoord dat u via mail ontvangen heeft veranderen als u voor het eerst inlogt op de klantenzone. Kies een veilig wachtwoord dat u gemakkelijk kunt onthouden. Daarna kunt u uw wachtwoord zo vaak veranderen als u wilt door naar ‘Mijn account’ / ‘Wachtwoord wijzigen’ te gaan.

Uw gebruikersnaam kan alleen uw e-mailadres of uw klantnummer zijn. Dat klantnummer staat op al uw facturen.

Om het e-mailadres te wijzigen, gaat u naar ‘Mijn account’ / ‘Mijn gebruikersnaam wijzigen’.

Wanneer u inlogt op de klantenzone kunt u gemakkelijk het contractrekeningnummer kiezen waarvoor u uw gegevens en diensten wilt beheren (meterstand, overzicht van verbruik …). Als u klaar bent, kunt u een ander contractrekeningnummer kiezen.

Inloggen is heel eenvoudig:

1. Klik op de tab ‘Klantenzone’ rechtsboven elke pagina van de website
  2. Er wordt een nieuw venster geopend
  3. Voer uw gebruikersnaam (uw klantnummer of e-mailadres) en uw wachtwoord in
  4. Wachtwoord vergeten? Klik dan op de link (link naar ‘Wachtwoord vergeten’) om een nieuw wachtwoord te krijgen

Als u nog altijd geen toegang krijgt tot de klantenzone, neem dan contact met ons op

Meer informatie

Twee mogelijkheden:

1. Uw gebruikersnaam is uw klantnummer. Dit nummer van 10 cijfers staat bovenaan al uw facturen (rechts).
  2. Uw gebruikersnaam is uw e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u de account heeft aangemaakt. Als uw e-mailadres gewijzigd is, kunt u gemakkelijk een nieuw adres opgeven als gebruikersnaam.

Als u nog altijd geen toegang krijgt tot de klantenzone, neem dan contact met ons op

Meer informatie