Uw facturen en betalingen

 

In uw klantenzone kunt u uw facturen visualiseren en uw status van betalingen zeer gemakkelijk controleren. En dat is heel gemakkelijk: weergeven, raadplegen, aanpassen… In enkele klikken is alles geregeld.

Voorschot- en regularisatiefacturen  

Elk jaar stuurt de SWDE u drie voorschotfacturen (een per trimester) en een (jaarlijkse) regularisatiefactuur nadat we uw meterstand ontvangen hebben.
Indien u uw budget flexibeler wilt beheren, kunt u opteren voor maandelijkse voorschotfacturen. U hoeft alleen maar met onze klantenservice contact op te nemen. In dit geval, denk ook om uw leven gemakkelijker te maken met een domiciliering. Met automatische incasso, worden uw facturen automatisch in tijd betaald en u houdt de controle over alle betaalde bedragen van uw rekening.

Facturen bij afsluiting en opening van een account

Facture d'eau - SWDE

  • Zodra u uw oude woning verlaat, sturen we u een eindfactuur. Het bedrag ervan wordt bepaald op basis van de laatst doorgegeven meterstand. Eventueel te veel betaalde bedragen krijgt u terugbetaald.
  • Zodra u uw nieuwe woning betrekt, krijgt u een openingsfactuur met een deel van de abonnementskosten. Dit dekt de periode tussen de datum van intrek en 31 december van het lopende jaar

Maak het uzelf gemakkelijker

  • Betalen via domiciliëring is een heel handige manier om overbodige paperassen te vermijden. Het overwegen waard!
  • Kies voor Zoomit en beheer uw facturen via uw online banking